marți, 11 august 2009

aiurea

Am crezut ca ma cunosc. Aiurea. Am cunoscut parerile altora despre mine. Acum incerc sa ma desprind de ele si sa vad cine sunt. Mi-e greu sa fac lumina, sa ma desprind de prejudecati, sa dau atentie fiecarei parti din mine.

Tarziu? Poate da, poate nu.

Sunt prea multe lucrurile carora vreau sa le dau atentie. Topai din idee in idee. Care mai de care mai apetisanta, mai urgenta….

4 comentarii:

  1. Te cunosti ! Te cunosti bine..........
    Dar ai vrea sa te mai schimbi pe ici pe colo si anume in partile esentiale ! Si ce te-ai gandit? Sa te faci ca habar n-ai cum esti. Sa incerci sa definesti o alta persoana acu'....
    Fii atenta ! Nu tine ! Au mai incercat si altii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu incerc sa definesc o alta persoana. Incerc sa ma redescopar. Mi s-a dat de inteles, de-a lungul timpului, ca nu stiu ce vreau si n-o sa fac nimic deosebit pentru ca nu sunt in stare... si am crezut ca asa e.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti s-a dat de inteles? Asa ai inteles tu! Inca o dovada ca tu vrei sa te schimbi crezand ca nu esti in stare sa faci ceea ce vrei in viata.
    Dar chiar si tu stii in sufletul tau ca daca vrei, poti !
    Da, dar ca sa poti spune ce vrei de fapt trebuie sa faci putina ordine in iodei. Sunt curioasa sa aflu cam ce ai vrea de la viata. Ce ar fi sa scrii ceva despre asta? Eu revin sa vad ce ai sa scrii. Te deranjeaza discutia asta?
    Cherie

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ma deranjeaza discutia asta. Dar chiar mi s-a dat de inteles ca n-o sa fac nimic deosebit si mi s-a pus si clasica intrebare:"Cine te crezi....?" ca sa vrei aia sau aia....

    RăspundețiȘtergere